Półkolonie letnie 2017

Wszystko co dobre kiedyś się kończy  tak też jest z naszymi półkoloniami letnimi  przez pięć dni dzieci z Oleśnicy i okolic poznawały oraz nabywały magiczne moce i umiejętności. Przeżywały wiele ciekawych przygód m.in w "Bobolandii" we Wrocławiu. Podczas bardzo ciekawych warsztatów, olimpiady magicznej czy magicznego balu w Oleśnickim Zamku. Nie było by naszej półkolonii bez wspaniałej kadry: Pań: Elizy, Marii, Oli i Roksany oraz Panów Piotra i Michała oraz wolontariuszy: Kasi, Oli, Wiktorii, Euniki, Mariusza Kacpra i Kuby oraz bez wsparcia od naszych partnerów: Zespół Placówek Specjalnych za bazę półkolonii, Zamek Oleśnicki za gościnę, Leroy Merlin- kamizelki dzięki którym byliśmy bardzo widoczni i przez to bardziej bezpieczni, Ksero Art kolor piękne projekty, Urdruk.pl za wydruki Krystian fabryka druku za piękne plecaczki oraz inne osoby i podmioty nie wymienione przez nas.